Zwanger zijn is bijzonder en mooi. Je lijf veranderd en jouw buik is uniek. Het is dan ook erg leuk om een mooi aandenken aan je zwangerschap te hebben. Er zijn verschillende manieren om je zwangere buik vast te leggen. Wil je eens wat anders dan een fotoshoot? Dan kun je gaan voor een 3D beeld zwangere buik. Zo heb je een tastbare herinnering aan de bijzondere tijd en is je zwangerschap vereeuwigd.

Wanneer kun je een scan laten maken?

Een 3D scan van je zwangere buik kun je het beste laten maken vanaf dat je 33 weken zwanger bent. In die periode heb je de mooiste buik. Ben je zwanger van een meerling dan kun je dit beter wat eerder doen. Na 36 weken zwangerschap is er een kans dat je bent bevallen dus dan worden er geen scans gemaakt. Tijdens de 3D scan kun je er voor kiezen om naakt of in lingerie te poseren. Wil je je lingerie aanhouden? Zorg er dan voor dat het naadloos is en goed aansluit op je lichaam.

Uitvoering 3D beeld

Een 3D beeld van je zwangere buik is er in verschillende formaten, van 12 t/m 20 centimeter. Er zijn verschillende materialen en kleuren mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit metaal, brons of koper. Tijdens de scan sta je op een draaiplateau zodat er een mooie 3D opname kan worden gemaakt van je buik. Na de scan kijk je samen naar de uitvoering. Moeten er nog dingen worden gewijzigd of aangepast? Of wil je toch liever in een andere houding? Alles is mogelijk. Het beeldje wordt na goedkeuring met een 3D printer geprint. En zo heb je straks een uniek beeldje van jouw zwangere buik.

Is het schadelijk voor de baby?

Een 3D scan laten maken van je zwangere buik is niet schadelijk. De scanner die gebruikt wordt is een camera die snel achter elkaar meerdere foto’s maakt van jou. Er komt geen schadelijke straling vrij. Zie het als een normale camera waarmee een driedimensionale afbeelding wordt gemaakt.

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *